Stadium Pes 6 (Turf Pes 2012 HD)



Hello semua, kali ni aku nak share kan stadium untuk game PES 6. Stadium ni merupakan versi HD iaitu turf (padang) versi PES 2012. Cuma ada 2 je. Ni aku sediakan sikit gambar untuk review stadium ni.



1. ESP - Nou Camp,Barcelona FC
2. LFP - Santiago Bernabeu, Real Madrid
Kalau korang berminat, download la ye. Saje nak share. Lagi satu, kalau tak paham macam mana nak masuk kan stadium ni dalam PES 6 korang, just pm aku ye. Nanti aku tolong. Enjoy!

Ni link nya:

-warl0ck-

3 comments:

Siti NuruL Ain said...

eh camne nak install stadium nie dlm pes 6 ek? eh nak masukkan dalam pes kacang boleh tak? huhu~~

Anonymous said...

mana boleh install Siti Nurul Ain..letak je dalam folder stadium..lepas 2 copy la name stadiums 2 dalam maps...nurul ain pom main pes jugak ka???

Nasa Pro Evolution soccer said...

mana bleh install...masukkan dalam folder stadium dalam kitserver pas2 name la maps stadium 2....paham x???aduh cek siti nurul ain...main pes juga rupanyarrr